Posted on

Tips Senaman Mengecilkan Peha

Memang susah nak kecilkan peha dan punggung yang besar. Selain berdiet dan menjaga pemakanan, kita juga disarankan agar bersenam, berikut adalah senaman untuk membantu mempercepatkan penurunan peha dan punggung.

Untuk permulaan membuat senaman squat, boleh mulakan dengan kiraan 10 x. Buat mengikut kemampuan yer, kemudian boleh upgrade lebih lagi

 

.

 

 


Teh mengecilkan peha , skinny legs dary tea dapat membantu proses penurunan berat badan , peha, dan punggung dengan lebih cepat.

Skinny Legs Tea  lebih fokus untuk peha, lengan, punggung.

– Fungsinya akan rasa lebih kenyang, meyekat selera makan jadi tak lapar

– Rasanya sedap kerana bahan utamanya adalah roselle, rasa masam-masam

Pengambilan Skinny legs tea digabungkan dengan Slimmy Body Tea, merupakan teatox yang paling berkesan dan  lebih fokus kepada badan serta perut.

– Fungsinya membuang air besar tanpa cirit birit, selepas 6-8 jam pengambilannya

– Rasanya tak pahit, rasa Green Tea.

Cara pengambilan

1. Skinny Legs Tea – minum pagi sebelum sarapan. Waktu cadangan jam 7 pagi. Atau sebelum Makan Tengahari.

2. Slimmy Body Tea – minum malam sebelum tidur. Waktu cadangan antara 9-10malam

*** Rendam uncang teh di dalam air panas betul. Minum bila suam. Kurang berkesan jika minum waktu air menjadi sejuk.

Teh kurus DARY ini boleh diambil oleh – lelaki dan perempuan.

Untuk ibu menyusu boleh mengambilnya sebaik bayi 6 bulan keatas :

– ibu menyusu, tetapi perlu lihat keadaan bayi. Jika bayi cirit ibu boleh selang selikan hari untuk minum Slimmy body tea atau minum air 500ml sehari. Jika teruk berhenti Slimmy body tea.

Skinny legs tea boleh terus diambil.

Untuk lagi CEPAT PENURUANAN BERAT BADAN . MESTI PANTANG:

❌ Gula

❌ Tidak makan berat selepas jam 8 malam

❌ Caffeine

Jika tidak pantang, masih berkesan tetapi mengambil masa lebih lama. Boleh diambil bersama supplement lain. Tetapi jarakkan 2 atau 3 jam dari Dary Tea.

Berat atas 50kg di sarankan mengambil 1 set Teh Dary Skinny Legs Tea rm25/16 uncang tea Slimmy Body Tea rm15/16 uncang tea

 

Skinny Legs & Slimmy Body Dary Tea

Posted on

Dary Teatox

SKINNY LEGS & SLIMMY BODY TEA

Banyak khasiat dan Kelebihannya sesuai untuk yang nak kurus, yang perut boroi dan buncit plus extra bertingkek-tingkek. Peha, lengan, pinggul berselulit, besar dan spare tyre berlambak-lambak, nak cantik, nak muda jelita, merawat kencing manis, darah tinggi, melancarkan haid, dan banyak lagi.

Sesuai untuk Lelaki dan Wanita
Tidak sesuai untuk mengandung.

• SKINNY LEGS TEA ●

SKINNY LEGS TEA adalah dirumus khas daripada 100% dry herbs dan TIADA BAHAN KIMIA fokus untuk mengecilkan peha dan lengan. Juga utk membuang air berlebihan dalam badan dan melawaskan kencing.

● SLIMMY BODY TEA ●

✔MELANGSINGKAN BADAN
✔KEMPISKAN PERUT BUCIT/BOROI
✔MEMBERSIH USUS KECIL & BESAR
✔MELANCARKAN HAID
✔KENCING MANIS
✔DARAH TINGGI
✔OBESITI
✔ANGIN DALAM BADAN
✔MEMBUANG TOKSID & LEMAK
✔PELBAGAI LAGI MASALAH DALAMAN DAN LUARAN

👉HARGA

● SKINNY LEGS TEA ●
(PAGI) / 16 UNCANG
RM 25 + postage RM 8 SM / RM 12 SS

● SLIMMY BODY TEA ●
(MALAM) / 16 UNCANG
RM 15 postage RM 8 SM / RM 12 SS

👉COMBO SET

● SKINNY LEGS TEA ●
● SLIMMY BODY TEA ●
RM 40 ONLY

SETIAP PACK ADA 16 UNCANG.
RENDAM PERTAMA KALI DALAM 200ml AIR PANAS.
BOLEH ULANG2 LETAK AIR LAGI SEHINGGA HILANG RASA DAN WARNA

🌺 Rasa tea :

SKINNY LEGS TEA
Rasa rebina masam tanpa gula

SLIMMY BODY TEA
Rasa mcm teh biase tapi tak kelat & tak pahit

Posted on

Set Sauna Bronze

INFO SAUNA BRONZE
.
➡️ ada penutup kepala
➡️khemah senang lipat
➡️ Free remote dan bateri
➡️ Free herba 5 uncang
➡️bekas herba
➡️travel bag
➡️ketebalan kain 3 lapis.
➡️ boleh 2 org bersauna dlm 1 masa.
➡️sauna badan dan sauna kaki dlm 1 unit.
➡️boleh sauna kaki saja bagi
yg sakit urat, lenguh2 lutut.
➡️periuk boleh adjust suhu sehingga skala 9, boleh set ikut keselesaan.

➡️ warranty 1 tahun

——————————————————————————

PROMOSIII  RM 410 ! 

💓Testimoni Sauna

☑️ 019 7760600

Posted on

Redakan Sakit Bahu Dengan Bersauna

Jika lenguh-lenguh badan, sakit bahu, kejang betis, cuba la bersauna, aliran darah jadik lebih lancar dan berpeluh keluarkan toksin.

SET SAUNAKU GOLD TERLARIS
.
Harga asal RM450, 👉 PROMOSI RM 390 


👉JAMINAN 1 TAHUN
👉PERCUMA HERBA SAUNA 5 SACHET 

📱www.wasap.my/60197760600

 

Posted on

Sauna Di Rumah Jimat Masa & Duit

Set Sauna dirumah ni bila2 masa kita boleh bersauna, boleh buat sambil tengok tv, relax sgt . Sesuai untuk yang dalam pantang, lagi badan terasa segar jer dan penurunan berat badan pun lagi cepat. Berminat ? Boleh terus wasap www.wasap.my/60197760600 https://zwetta.com/shop/  
Posted on

BAGAIMANA SAUNA BOLEH TURUNKAN BERAT BADAN?

Proses bersauna sebagai pemangkin bagi menggerakkan anggota dalaman badan kita untuk melancarkan peredaran darah, proses mengeluarkan peluh yang menyebabkan badan kita seolah olah sedang ‘bersenam’ secara selamat dan istirehat.

Semasa proses sauna, tenaga diperlukan untuk menjalankan proses pengeluaran peluh dan peredaran darah. Setiap kali badan kita menggunakan tenaga maka ia akan membakar kalori..
.
Semasa bersauna kalori akan membakar 700-1000KJ setiap sesi.
Penurunan berat badan bukan kerana wap panas atau pemanas infrared tetapi kerana proses pengeluaran peluh dan peredaran darah semasa bersauna.
.
Oleh sebab itu selepas bersauna anda akan rasa jantung bergerak pantas dan berasa seperti baru lepas bersenam dan anda rasa lebih segar, tenang dan ringan.
.
Malahan bersauna bukan sahaja mengeluarkan peluh tetapi ia mengeluarkan toksik-toksik, garam-garam buangan yang tidak diperlukan dan lain-lain kotoran dalaman hasil daripada makanan yang jika berada lama dalam badan boleh menyebabkan pelbagai penyakit senyap seperti kanser, darah tinggi, kencing manis, heart attack dan sebagainya.

 Berminat nak dapatkan HARGA PROMOSI?

Set Sauna Gold

 

☑️KLIK LINK whatsapp

☑️www.wasap.my/60197760600

 

Posted on

Sauna Gold

SIAPA YANG PERLU BERSAUNA
===========================

 kenaikan berat badan mula terjadi.
 yang mula merasakan baju2 semakin sendat
 sukar sangat nak KURUS ~ kerana tak sempat bersenam
Bagi yang dalam proses nak kurus tapi sangat LIAT
 Ibu-ibu yang lepas bersalin.
 Ingin mengamalkan cara hidup bersenam tetapi sentiasa sibuk.
 sentiasa letih dan tak bermaya.
 Ingin kekal sihat.
 Tidak mampu/tidak sanggup menghabiskan beratus-ratus bersauna di pusat-pusat rawatan untuk sekali rawatan.
Orang-orang Tua yang mula sengal2 badan
Sesiapa yang Ingin Mendapatkan BMI yang Ideal.
Sesiapa yang Mementingkan Kulit dan Penampilan Cantik & Bergaya.
Bagi Bakal-bakal Pengantin.
 Bermasalah TOKSIN

KEBAIKAN BERSAUNA
==================
Membantu Memecahkan lemak yang berlebihan
 Membakar lbh kurang 400 – 600 kalori ( bersamaan berjogging 2 km)
 Meningkatkan kadar metabolisme
Menghaluskan kulit. Tips menghaluskan kulit, lakukan lulur/scrub badan selepas bersauna. Hasilnya kulit akan bertambah halus dan gebu.
 Dapat mengeluarkan toksin
Menghilangkan kesakitan sendi, arthritis, urat dan sengal-sengal baaadaan
 Membantu masalah sukar tidur
Menjadikan badan terasa lebih ringan dan bertenaga
 Melancarkan perjalanan darah
 Sangat baik untuk wanita yang baru lepas bersalin
Mengendurkan urat2 yang tegang ..
.
..
Ada 4 set pilihan.

🎯 Nak set sauna HARGA PROMOSI?
.
🏷️ Utk lebih detail Klik link whatsapp⤵️⤵️
.
www.wasap.my/60197760600
.

Terimakasih atas kerjasama❤️

Posted on

Jacket Sauna / Sauna Suit

JACKET SAUNA / SAUNA SUIT

Sauna suit ni senang , hanya pakai ketika beraktiviti, tak kira lah aktiviti apa, jika pakai sauna suit ni, peluh akan keluar berganda-ganda dari biasa.

Sesape yang tak ada bajet nak beli Set Sauna kat rumah, bole cuba Jacket Sauna yang murah murah aja harganya. Mampu milik dan Mudah di pakai.

Jaket Sauna ni pakai ketika kemas rumah, memasak dan menyidai pakaian, sambil jalan santai2 keliling rumah pun bole keluarkan peluh yang banyak. Mudah, hanya pakai sahaja ketika dirumah atau bersantai pun bole berpeluh

Berminat? Boleh wasap 
www.wasap.my/0197760600

Harga Jacket Sauna
RM 70.00
Pos RM 10

 

Posted on

Selamat datang ke ZWETTA

ZWETTA.COM menjual pelbagai barangan keperluan semasa dengan harga yang berpatutan dan berbaloi membeli.

Kami merupakan agen produk SAUNAKU , Gadjet Surirumah yang canggih menjimatkan masa surirumah menjalankan tugas seharian. Berbaloi sangat memiliki nya.

KEPAKARAN kami dalam membantu anda ingin MENGURANGKAN BERAT BADAN cara sihat dgn amalan bersauna…

RESPON PANTAS >>>Sms /whatsapp/call : www.wasap.my/60197760600

Kami menyediakan pembayaran secara TUNAI & KREDIT KAD