Posted on Leave a comment

Skinny Legs Tea Sekat Selera Makan

Skinny Legs Tea ni ambil waktu pagi sebelum sarapan pagi atau sebelum makan tengahari. Rendam dengan air panas dalam 5 minit dan terus minum agak-agak suam, jangan tunggu sejuk baru minum, kurang berkesan nanti.

Kebaikan skinny & slimmy dary tea ni, bila minum dary automatik kita kurang nak minum & makan yang manis2

Skinny tea menyekat selera makan, buang air berlebihan dari badan dan meningkatkan metabolisme.

Tips nak turun berat badan dengan cepat , kurangkan minuman bergula atau nak lagi cepat jangan minum air manis langsung dalam tempoh menurunkan berat badan .

Posted on Leave a comment

Buang Air Berlebihan Dari Badan dengan Skinny Tea

Tea RM 15 utk kempiskan perut, melawaskan masalah sembelit tanpa cirit birit. Tea ni rasa teh hijau tapi jangan risau tak pahit, boleh minum dengan lancar.

Tea RM 25 utk menyekat selera makan, mmbuang air berlebihan dlm badan, meningkatkan metabolisme . Bahan utama roselle, rasanya masam2 macam ribena tanpa gula. Tak mual pun rasanya, rasa masam memang boleh terus telan.

Kedua-dua tea ni ialah Slimmy Body Tea dan Skinny Legs Tea membantu menurunkan berat badan . Yang penting kena ambil secara konsisten, minum air kosong dengan banyak. Kalau kilogram tak turun ukuran lilit badan mesti turun …jadi teruskan minum sampai dapat berat badan yang diidamkan.

Nak lagi cepat boleh senaman , jalan kaki pun boleh, nak lagi cepat turun berat badan boleh pakai JACKET SAUNA ni https://zwetta.com/product/jacket-sauna    

Jacket Sauna ni memerangkap haba, badan akan berpeluh-peluh 5x ganda dari biasa.

Minum Dary Tea & pakai Jacket Sauna, kombinasi nak cepat turun berat badan !

Posted on Leave a comment

Portable Sauna Pink Sauna Bajet

Sauna pink, sauna bajet , tapi tetap sama kegunaannya, kesannya pun sama. Yang agak ada bajet lebih sikit, bole ambil sauna gold atau sauna bronze, material kain khemah lebih tebal. Semua Sauna dapat PERCUMA 5 UNCANG PEK HERBA


Mana satu sauna pilihan? .
Sauna Pink
Sauna Gold
Sauna Bronze
Sauna Brown
Sauna FIR
.
Sauna Pink RM 290
POS SM RM20 GDEX .
.
BERMINAT?
klik di
www.wasap.my/60197760600


Posted on Leave a comment

Dary Tea Bantu Cepat Kurus


DARY TEA petua cepat kurus Dikeluarkam SEPASANG SLIMMY dan SKINNY. SLIMMY MALAM💚 (RM15)

SKINNY PAGI💗 (RM25)

COMBO (RM40) .

Untuk kesan terbaik perlu minum keduanya. Jangan pisahkan diaa. Amalkan setiap hari tanpa ada skip dan korang tengok sendiri hasilnya. .

Positive effects selepas amalkan Teh Dary :

– – Perut kempis – Badan rasa ringan – Lemak-lemak kecut – Badan makin kecik – Peha makin mengecil

Minum air secukupnya , sbb rasa dahaga
.
.
📱 019 7760600
📱 019 7760600
📱 019 7760600
.
#daryjohor#slimmybodytea#skinnylegstea
#darytea
#slimming
#tipskuruscepat
#kuruspantas
#daryteatox
#teadary
#tehkurusdary
#sembelit
#bruneionlineshopping
#ishopsingapore
#singaporedarytea
#singaporeonline
#igshopbrunei
#igshopmalaysia
#dramasangat
#sayanakkurus
#kurusuntuksihat
#terapiinstagram
#igshopmalaysia
#misikurus
#masalahsembelit
#kurusselamat
#kurus2minggu
#kurussihatcantik
#kuruscarasihat

Posted on Leave a comment

Set Sauna Gold Terlaris

Set Sauna TERLARIS, Sauna Gold, boleh guna utk 2 orang, tapi untuk kaki sahaja, sesuai yang lenguh2 kaki tu join sekali bersauna ☺
. .
Sauna Gold RM 390
POS GDEX RM20
.
.
BERMINAT nak tahu lebih lanjut?
✔019 7760600

#assalamualaikum
#saunagold
#hargapromosi
#bajusauna
#sayanakkurus
#ootdmuslimah
#bakarkaloripantas
#dijaminberpeluh
#tipskuruscepat
#setsauna
#kuruslepasbersalin
#kurussebelumraya
#losyenkurus
#slimminglosyen
#muamakeup
#ajimaura
#bloggerMalaysia
#igshopmalaysia
#saunadirumah
#saunabajet
#igshopmurah
#senamanringkas
#gadjetbantukurus
#nakkuruscepat
#misikurus
#jomkurussihat
#ootdmuslimah
#testimonikurus
#zwetta.com

Posted on Leave a comment

Jacket Sauna

Posted on Leave a comment

Kebaikan Roselle

Hi Dary lovers. 😘
.
.
Pagi-pagi ni admin rajin sikit nak share kelebihan bunga roselle pada tubuh badan uolss. Jom baca jap!
.
.
Macam yg uolss tahu. Bunga roselle ni salah satu ingredient dalam Dary Skinny Legs Tea tau.
.
.
Antara Manfaat Bunga Roselle :-
– Membantu menghancurkan lemak dan melangsingkan tubuh
– Membantu menurunkan tekanan darah tinggi
– Membantu menurunkan kolesterol
– Membantu memperbaiki pencernaan
– Membantu melancarkan buang air
– Membantu mencegah penuaan
– Membantu menurunkan kadar gula

https://zwetta.com/product-category/dary-teatox/

 

 

Posted on Leave a comment

Info Mengenai Tea Dary

I N F O D A R Y

Menurunkan berat badan ada bezanya dengan menghilangkan atau mengurangkan lemak badan.

Kebanyakan penurunan berat badan yang dialami (selalunya bersifat sementara) tidak semestinya disebabkan oleh kehilangan lemak badan.

Ramai tentu tahu bahawa berat tubuh terdiri daripada lemak, tulang dan tisu otot. Justeru, adakalanya apabila berat badan susut ia kemungkinan disebabkan oleh kehilangan air atau otot. Walhal, untuk memperolehi berat badan dan komposisi badan yang sihat, kita perlu menyingkirkan lemak yang berlebihan dalam badan dan bukannya air.

Komposisi badan yang sihat amat membantu dalam mengurangkan risiko masalah kesihatan. Jadi, jika kita mempunyai lemak badan yang berlebihan, janganlah berusaha mengurangkan berat badan semata-mata tanpa memahami cara yang ideal, iaitu untuk memastikan berat badan turun kerana kehilangan lemak dan bukannya kerana kehilangan air dalam badan.

Untuk mengenal pasti samada badan seseorang itu gemuk air, apabila dia lompat-lompat, akan rasa dan kelihatan ‘lemak-lemak’ di badan tu melompat bersama. Ianya seolah-olah macam ada gelembir-gelembar hidrodinamik sekiranya lemak itu lebih padat sedikit. Boleh juga diumpamakan seperti kita ambil belon, masukkan air dan kemudiannya ramas belon tersebut. Itulah gemuk air.

Kalau gemuk lemak pula, umpamanya seperti jika kita campurkan tepung dengan sedikit air dan kemudian masukkan ke dalam belon kemudian ramas. Itulah konsistensi gemuk lemak.

Dan satu lagi, untuk mengenalpasti gemuk daging pula, apabila dipegang contohnya pada bahagian lengan, terasa lemaknya solid itu dikatakan gemuk daging.

Sebab tu ada yg terus berjaya & ada yang lambat nampak penurunan walaupun dah membuang dengan betul.

Jadi, awak sekarang yang mana satu?

Nak cepat kurus, cepat turun berat badan boleh cuba Dary Tea. Tapi Tea Dary bukan tea magic tau, minum ari ni esok lusa boleh terus kurus, kena ambil set combo Skinny  Legs Tea & Slimmy Body Tea setiap hari sekurang kurangnya sebulan baru nampak hasilnya.

Jangan risau tentang bahan didalam tea dary ni , semuanya dari bahan kering semulajadi.

https://zwetta.com/product/skinny-legs-slimmy-body-dary-tea/

Posted on Leave a comment

Sauna Mengeluarkan Toksin

Bersauna Mengeluarkan Toksin Dalam Badan.

Salah satu cara tubuh manusia menghilangkan toksin dari badan adalah melalui berpeluh.
Toksin ialah bahan beracun dalam badan, yang terkumpul daripada pelbagai sumber, contohnya makanan seperti semburan racun pada sayur-sayuran, suntikan pada ayam, klorin dalam air paip, pencemaran udara seperti asap kenderaan, asap rokok dan sebagainya.

Cara semulajadi yang terbaik untuk mengeluarkan toksin ialah dengan mengeluarkan peluh, sama ada dengan cara bersenam atau bersauna. Dengan jadual yang padat, adakalanya kita tidak sempat bersenam, jadi sebagai alternatif, kita boleh bersauna. Selain mengeluarkan peluh dengan banyak, sauna juga boleh membakar kalori.

Selain itu banyak lagi kebaikan bersauna, melegakan lenguh-lenguh kaki, keletihan badan dan sakit-sakit urat.
Sauna dirumah juga menjimatkan masa, boleh bersama keluarga, boleh bersauna sambil menonton tv dan yang penting menjimatkan, kerana seisi keluarga boleh menggunakan set sauna ini.

Set Sauna Gold dan Set Sauna Bronze merupakan set sauna TERLARIS masakini, boleh dapatkan set sauna ini di zwetta.com.

 

Set Sauna Gold