Posted on Leave a comment

Morning Mocha – KALISTA

Good Morning gaiss jangan lupa mulakan pagi anda dengan KALISTA MORNING MOCHA

Sebelum sarapan layan dulu secawan kalista supaya hari anda lebih bertenaga lebih-lebih lagi hari cuti ni boleh lah kawal selera makan sikit supaya tak makan banyak sgt cuti ni.

Makan banyak hari minggu tapi maintain KURUS dengan KALISTA
.

kalista #kalistasquad #kurus #detox #detoxdrink #juskurus #kopikurus #kopikurusviral #teatoxmalaysia #tehdetox #prelovedmurahmalaysia #bajukurung

Posted on Leave a comment

Set Saunaku Free Ebook Kurus Dengan Sauna PERCUMA

Pembelian mana-mana set sauna akan dapat ebook percuma #kurusdengansauna .
Ebook ini sebagai panduan untuk yang bercadang nak lebih sihat dan turunkan berat badan dengan sihat
.
.
FREE 5 Sachet Herba, bole ulang pakai 15 x
.
JAMINAN STEAMER selama 1 tahun.
.
Pos GDEX
SM RM 20
SS RM 40/100

#saunasuit
#saunamurah
#jacketsauna
#jacketsaunasuit
#bajusauna
#bajusaunasuit
#jacketsaunagym
#jacketsaunaexercise
#kurussihat
#kurusselamat
#sayanakkurus
#azamkurusraya
#misikurus
#bajuplussize
#hilangkanstress
#caraatasistress
#nakkurusbadan
#kuruslepasbersalin
#atasistress
#stress
#saunagold
#saunapink
#saunapearl
#saunadirumah
#roadtokurus
#ibumengandung
#bakalpengantin

Posted on Leave a comment

Skinny Legs Tea Sekat Selera Makan

Skinny Legs Tea ni ambil waktu pagi sebelum sarapan pagi atau sebelum makan tengahari. Rendam dengan air panas dalam 5 minit dan terus minum agak-agak suam, jangan tunggu sejuk baru minum, kurang berkesan nanti.

Kebaikan skinny & slimmy dary tea ni, bila minum dary automatik kita kurang nak minum & makan yang manis2

Skinny tea menyekat selera makan, buang air berlebihan dari badan dan meningkatkan metabolisme.

Tips nak turun berat badan dengan cepat , kurangkan minuman bergula atau nak lagi cepat jangan minum air manis langsung dalam tempoh menurunkan berat badan .

Posted on Leave a comment

Buang Air Berlebihan Dari Badan dengan Skinny Tea

Tea RM 15 utk kempiskan perut, melawaskan masalah sembelit tanpa cirit birit. Tea ni rasa teh hijau tapi jangan risau tak pahit, boleh minum dengan lancar.

Tea RM 25 utk menyekat selera makan, mmbuang air berlebihan dlm badan, meningkatkan metabolisme . Bahan utama roselle, rasanya masam2 macam ribena tanpa gula. Tak mual pun rasanya, rasa masam memang boleh terus telan.

Kedua-dua tea ni ialah Slimmy Body Tea dan Skinny Legs Tea membantu menurunkan berat badan . Yang penting kena ambil secara konsisten, minum air kosong dengan banyak. Kalau kilogram tak turun ukuran lilit badan mesti turun …jadi teruskan minum sampai dapat berat badan yang diidamkan.

Nak lagi cepat boleh senaman , jalan kaki pun boleh, nak lagi cepat turun berat badan boleh pakai JACKET SAUNA ni https://zwetta.com/product/jacket-sauna    

Jacket Sauna ni memerangkap haba, badan akan berpeluh-peluh 5x ganda dari biasa.

Minum Dary Tea & pakai Jacket Sauna, kombinasi nak cepat turun berat badan !

Posted on Leave a comment

Portable Sauna Pink Sauna Bajet

Sauna pink, sauna bajet , tapi tetap sama kegunaannya, kesannya pun sama. Yang agak ada bajet lebih sikit, bole ambil sauna gold atau sauna bronze, material kain khemah lebih tebal. Semua Sauna dapat PERCUMA 5 UNCANG PEK HERBA


Mana satu sauna pilihan? .
Sauna Pink
Sauna Gold
Sauna Bronze
Sauna Brown
Sauna FIR
.
Sauna Pink RM 290
POS SM RM20 GDEX .
.
BERMINAT?
klik di
www.wasap.my/60197760600


Posted on Leave a comment

Dary Tea Bantu Cepat Kurus


DARY TEA petua cepat kurus Dikeluarkam SEPASANG SLIMMY dan SKINNY. SLIMMY MALAM💚 (RM15)

SKINNY PAGI💗 (RM25)

COMBO (RM40) .

Untuk kesan terbaik perlu minum keduanya. Jangan pisahkan diaa. Amalkan setiap hari tanpa ada skip dan korang tengok sendiri hasilnya. .

Positive effects selepas amalkan Teh Dary :

– – Perut kempis – Badan rasa ringan – Lemak-lemak kecut – Badan makin kecik – Peha makin mengecil

Minum air secukupnya , sbb rasa dahaga
.
.
📱 019 7760600
📱 019 7760600
📱 019 7760600
.
#daryjohor#slimmybodytea#skinnylegstea
#darytea
#slimming
#tipskuruscepat
#kuruspantas
#daryteatox
#teadary
#tehkurusdary
#sembelit
#bruneionlineshopping
#ishopsingapore
#singaporedarytea
#singaporeonline
#igshopbrunei
#igshopmalaysia
#dramasangat
#sayanakkurus
#kurusuntuksihat
#terapiinstagram
#igshopmalaysia
#misikurus
#masalahsembelit
#kurusselamat
#kurus2minggu
#kurussihatcantik
#kuruscarasihat

Posted on Leave a comment

Set Sauna Gold Terlaris

Set Sauna TERLARIS, Sauna Gold, boleh guna utk 2 orang, tapi untuk kaki sahaja, sesuai yang lenguh2 kaki tu join sekali bersauna ☺
. .
Sauna Gold RM 390
POS GDEX RM20
.
.
BERMINAT nak tahu lebih lanjut?
✔019 7760600

#assalamualaikum
#saunagold
#hargapromosi
#bajusauna
#sayanakkurus
#ootdmuslimah
#bakarkaloripantas
#dijaminberpeluh
#tipskuruscepat
#setsauna
#kuruslepasbersalin
#kurussebelumraya
#losyenkurus
#slimminglosyen
#muamakeup
#ajimaura
#bloggerMalaysia
#igshopmalaysia
#saunadirumah
#saunabajet
#igshopmurah
#senamanringkas
#gadjetbantukurus
#nakkuruscepat
#misikurus
#jomkurussihat
#ootdmuslimah
#testimonikurus
#zwetta.com