Jenis Kegemukan dan Peranan Sabun Zumba

Pernah tak diet macam-macam tapi berat tak turun jugak, minum jus, makan pil diet, tak makan nasi, bersenam semua TAPIIII berat tak turun-turun?

Sebelum mula LANGKAH PERTAMA nak kuruskan badan, kena kenalpasti dulu JENIS KEGEMUKAN

Sebab LEMAK , AIR BERTAKUNG DALAM BADAN, ANGIN atau TOKSIN?

UNIKNYA Sabun Zumba ni adalah bahan yang kami gunakan MAMPU atasi setiap masalah kegemukan yang dialami BAHAN SEMULAJADI yang bantu atasi 4 MASALAH ini dan KESAN selepas amalkan SABUN ZUMBA?

GEMUK LEMAK

– Serai dan Halia

KESAN : Rasa berpeluh dan hangat badan lepas mandi. Ukuran badan makin mengecil. Berat badan makin turun.

AIR BERLEBIHAN DALAM BADAN

– Serai

KESAN : Kencing lebih kerap walau minum air seperti biasa. Ukuran badan makin mengecil. Berat badan tak turun.

ANGIN

– Halia

KESAN : Korang akan kentut dan sendawa lebih kerap. Badan lebih rasa ringan. Ukuran badan tak mengecil. Berat badan tak turun.

TOKSIN

– Serai

KESAN : Pembuangan makin lawas. Ukuran badan tak mengecil. Berat badan makin turun.

Jadiii, kesan berbeza mengikut JENIS KEGEMUKAN

Sabun Zumba Pakar Turun Inchloss

#testimonisabunzumba


Dengan penggunaan sabun zumba secara konsisten, INCHLOSS paling ketara sangat.

Sabun Zumba ni PALING POWER menghilangkan Gemuk Air dan Gemuk Angin

Orang yang ada Gemuk Air ni .
.
✅Badan menggelembir dan lembik, cuba picit lengan korang 😅
.
✅Badan terasa bergegar bila melompat atau bergerak
.
✅Cepat penat bila buat aktiviti lasak sikit

Ramai juga yang bertanya pakai sabun jer ke boleh kurus ?

Ya, pakai #sabunzumba jer.

Ni cara #sabunzumba tu berkerja ⤵️
.
. ✅ Essential oil Gred A SERAI fungsinya .
– Meresap kebawah kulit ketika digosok ke bahagian yang bermasalah dan dibuang melalui sistem pembuangan air kecil.

Penyerapan lebih berkesan kerana Essential Oil Serai ini mempunyai molekul minyak yang halus dan menggunakan nano teknology

Proses ini membantu mengurangan lebihan air dalam badan (water retention) dan seterusnya memberi kesan pada *INCHLOSS* yang *PALING KETARA* dan penurunan berat badan

Sabun Zumba Boleh Kurus?

Biasa sis dapat soalan macam ni ⤵️⤵️⤵️ .
.
🌹Betul ke dengan sabun je boleh kurus?

Jika bahan digunakan dalam sabun tak mampu menyerap ke dalam kulit, dah tentu kita takkan mampu kurus dengan sabun.

Namun, Sabun Zumba menggunakan minyak pati serai yang menggunakan nanoteknologi.

Molekul minyak yang halus dan mampu menyerap ke dalam kulit dan bertindak mengikut fungsi serai itu tersendiri. .
.
📲 0197760600
www.wasap.my/60197760600/sabunzumba

#sabunzumba
#sayanakkurus
#azamkurus
#misikurus
#bajuplussize
#terapiinstagram
#nakkuruscepat
#kuruslepasbersalin
#kurusuntuksuami
#kurusdenganselamat
#wanitahariini
#berpantang
#roadtokurus
#ibumengandung
#bakalpengantin
#testimonisabunzumba
#instashopmalaysia
#teadary

Morning Mocha – KALISTA

Good Morning gaiss jangan lupa mulakan pagi anda dengan KALISTA MORNING MOCHA

Sebelum sarapan layan dulu secawan kalista supaya hari anda lebih bertenaga lebih-lebih lagi hari cuti ni boleh lah kawal selera makan sikit supaya tak makan banyak sgt cuti ni.

Makan banyak hari minggu tapi maintain KURUS dengan KALISTA
.

kalista #kalistasquad #kurus #detox #detoxdrink #juskurus #kopikurus #kopikurusviral #teatoxmalaysia #tehdetox #prelovedmurahmalaysia #bajukurung

Kalista Morning Mocha & Night Berry

Kalista Mocha Morning & Night Berry

Hahh kalau korang nak tahu ni lah dia MINUM RAHSIA kekal LANGSING. 💕 KALISTA DRINK 💕

.
.
KALISTA ni dia ada 2 jenis minuman. Dia set combo. Malam KALISTA BERRY NIGHT 🍓dan pagi KALISTA MORNING MOCHA ☕️.

KALISTA 💝
.
📲 www.wasap.my/60197760600

Jacket Sauna, Bagaimana Jacket Sauna Berfungsi?

BAGAIMANA JAKET SAUNA SUIT BERFUNGSI?
[✔] Melalui tenaga haba dalam badan sama di keluarkan spt bersenam /berjogging
[✔] kebolehan memerangkap haba yang tinggi serta mampu membantu mengeluarkan peluh yang banyak dari badan

Set Saunaku Free Ebook Kurus Dengan Sauna PERCUMA

Pembelian mana-mana set sauna akan dapat ebook percuma #kurusdengansauna .
Ebook ini sebagai panduan untuk yang bercadang nak lebih sihat dan turunkan berat badan dengan sihat
.
.
FREE 5 Sachet Herba, bole ulang pakai 15 x
.
JAMINAN STEAMER selama 1 tahun.
.
Pos GDEX
SM RM 20
SS RM 40/100

#saunasuit
#saunamurah
#jacketsauna
#jacketsaunasuit
#bajusauna
#bajusaunasuit
#jacketsaunagym
#jacketsaunaexercise
#kurussihat
#kurusselamat
#sayanakkurus
#azamkurusraya
#misikurus
#bajuplussize
#hilangkanstress
#caraatasistress
#nakkurusbadan
#kuruslepasbersalin
#atasistress
#stress
#saunagold
#saunapink
#saunapearl
#saunadirumah
#roadtokurus
#ibumengandung
#bakalpengantin

Skinny Legs Tea Sekat Selera Makan

Skinny Legs Tea ni ambil waktu pagi sebelum sarapan pagi atau sebelum makan tengahari. Rendam dengan air panas dalam 5 minit dan terus minum agak-agak suam, jangan tunggu sejuk baru minum, kurang berkesan nanti.

Kebaikan skinny & slimmy dary tea ni, bila minum dary automatik kita kurang nak minum & makan yang manis2

Skinny tea menyekat selera makan, buang air berlebihan dari badan dan meningkatkan metabolisme.

Tips nak turun berat badan dengan cepat , kurangkan minuman bergula atau nak lagi cepat jangan minum air manis langsung dalam tempoh menurunkan berat badan .

Buang Air Berlebihan Dari Badan dengan Skinny Tea

Tea RM 15 utk kempiskan perut, melawaskan masalah sembelit tanpa cirit birit. Tea ni rasa teh hijau tapi jangan risau tak pahit, boleh minum dengan lancar.

Tea RM 25 utk menyekat selera makan, mmbuang air berlebihan dlm badan, meningkatkan metabolisme . Bahan utama roselle, rasanya masam2 macam ribena tanpa gula. Tak mual pun rasanya, rasa masam memang boleh terus telan.

Kedua-dua tea ni ialah Slimmy Body Tea dan Skinny Legs Tea membantu menurunkan berat badan . Yang penting kena ambil secara konsisten, minum air kosong dengan banyak. Kalau kilogram tak turun ukuran lilit badan mesti turun …jadi teruskan minum sampai dapat berat badan yang diidamkan.

Nak lagi cepat boleh senaman , jalan kaki pun boleh, nak lagi cepat turun berat badan boleh pakai JACKET SAUNA ni https://zwetta.com/product/jacket-sauna    

Jacket Sauna ni memerangkap haba, badan akan berpeluh-peluh 5x ganda dari biasa.

Minum Dary Tea & pakai Jacket Sauna, kombinasi nak cepat turun berat badan !

Open chat
Klik ikon whatsapp di bawah untuk terus bertanya kepada kami
Powered by