Posted on

BAGAIMANA SAUNA BOLEH TURUNKAN BERAT BADAN?

Proses bersauna sebagai pemangkin bagi menggerakkan anggota dalaman badan kita untuk melancarkan peredaran darah, proses mengeluarkan peluh yang menyebabkan badan kita seolah olah sedang ‘bersenam’ secara selamat dan istirehat.

Semasa proses sauna, tenaga diperlukan untuk menjalankan proses pengeluaran peluh dan peredaran darah. Setiap kali badan kita menggunakan tenaga maka ia akan membakar kalori..
.
Semasa bersauna kalori akan membakar 700-1000KJ setiap sesi.
Penurunan berat badan bukan kerana wap panas atau pemanas infrared tetapi kerana proses pengeluaran peluh dan peredaran darah semasa bersauna.
.
Oleh sebab itu selepas bersauna anda akan rasa jantung bergerak pantas dan berasa seperti baru lepas bersenam dan anda rasa lebih segar, tenang dan ringan.
.
Malahan bersauna bukan sahaja mengeluarkan peluh tetapi ia mengeluarkan toksik-toksik, garam-garam buangan yang tidak diperlukan dan lain-lain kotoran dalaman hasil daripada makanan yang jika berada lama dalam badan boleh menyebabkan pelbagai penyakit senyap seperti kanser, darah tinggi, kencing manis, heart attack dan sebagainya.

 Berminat nak dapatkan HARGA PROMOSI?

Set Sauna Gold

 

☑️KLIK LINK whatsapp

☑️www.wasap.my/60197760600

 

Posted on

Sauna Gold

SIAPA YANG PERLU BERSAUNA
===========================

 kenaikan berat badan mula terjadi.
 yang mula merasakan baju2 semakin sendat
 sukar sangat nak KURUS ~ kerana tak sempat bersenam
Bagi yang dalam proses nak kurus tapi sangat LIAT
 Ibu-ibu yang lepas bersalin.
 Ingin mengamalkan cara hidup bersenam tetapi sentiasa sibuk.
 sentiasa letih dan tak bermaya.
 Ingin kekal sihat.
 Tidak mampu/tidak sanggup menghabiskan beratus-ratus bersauna di pusat-pusat rawatan untuk sekali rawatan.
Orang-orang Tua yang mula sengal2 badan
Sesiapa yang Ingin Mendapatkan BMI yang Ideal.
Sesiapa yang Mementingkan Kulit dan Penampilan Cantik & Bergaya.
Bagi Bakal-bakal Pengantin.
 Bermasalah TOKSIN

KEBAIKAN BERSAUNA
==================
Membantu Memecahkan lemak yang berlebihan
 Membakar lbh kurang 400 – 600 kalori ( bersamaan berjogging 2 km)
 Meningkatkan kadar metabolisme
Menghaluskan kulit. Tips menghaluskan kulit, lakukan lulur/scrub badan selepas bersauna. Hasilnya kulit akan bertambah halus dan gebu.
 Dapat mengeluarkan toksin
Menghilangkan kesakitan sendi, arthritis, urat dan sengal-sengal baaadaan
 Membantu masalah sukar tidur
Menjadikan badan terasa lebih ringan dan bertenaga
 Melancarkan perjalanan darah
 Sangat baik untuk wanita yang baru lepas bersalin
Mengendurkan urat2 yang tegang ..
.
..
Ada 4 set pilihan.

🎯 Nak set sauna HARGA PROMOSI?
.
🏷️ Utk lebih detail Klik link whatsapp⤵️⤵️
.
www.wasap.my/60197760600
.

Terimakasih atas kerjasama❤️

Posted on

Jacket Sauna / Sauna Suit

JACKET SAUNA / SAUNA SUIT

Sauna suit ni senang , hanya pakai ketika beraktiviti, tak kira lah aktiviti apa, jika pakai sauna suit ni, peluh akan keluar berganda-ganda dari biasa.

Sesape yang tak ada bajet nak beli Set Sauna kat rumah, bole cuba Jacket Sauna yang murah murah aja harganya. Mampu milik dan Mudah di pakai.

Jaket Sauna ni pakai ketika kemas rumah, memasak dan menyidai pakaian, sambil jalan santai2 keliling rumah pun bole keluarkan peluh yang banyak. Mudah, hanya pakai sahaja ketika dirumah atau bersantai pun bole berpeluh

Berminat? Boleh wasap 
www.wasap.my/0197760600

Harga Jacket Sauna
RM 70.00
Pos RM 10

 

Posted on

Selamat datang ke ZWETTA

ZWETTA.COM menjual pelbagai barangan keperluan semasa dengan harga yang berpatutan dan berbaloi membeli.

Kami merupakan agen produk SAUNAKU , Gadjet Surirumah yang canggih menjimatkan masa surirumah menjalankan tugas seharian. Berbaloi sangat memiliki nya.

KEPAKARAN kami dalam membantu anda ingin MENGURANGKAN BERAT BADAN cara sihat dgn amalan bersauna…

RESPON PANTAS >>>Sms /whatsapp/call : www.wasap.my/60197760600

Kami menyediakan pembayaran secara TUNAI & KREDIT KAD