Cara penyediaan teh DARY

First bangun pagi sebelum sarapan perlu amalkan SKNY DARY dulu. Cara untuk menyediakan teh skny ni senang je.

Ambil satu uncang teh SKNY DARY, then rendam dalam satu cawan air panas. Selepas itu minum time panas-2 suam ok.

Kalau nak kesan yang pantas memang perlu minum waktu air tu suam tau.

Ok next cara penyediaan SLMY DARY ni sama je dengan SKNY. Tapi yang membuatkan SLMY ni lain ialah ia perlu diminum pada waktu malam sebelum tidur.

actually kalau korang nak minum awal sikit seperti selepas makan malam pun boleh. tak semestinya betul-2 sebelum tidur. Sebab ada sesetengah orang malas nak pergi dapur masak air untuk buat SLMY sebab sudah kepenatan.

So macam mana? senang kan nak buat DARY ni. Yang mana nak kurus dengan cepat dan mudah tu beli lah set dary ni okay….

BOLEH TEKAN LINK WHATSAPP DI BAWAH UNTUK BELI

http://www.wasap.my/60197760600/kakicantiqteainfo

Zwetta Written by:

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *