Posted on Leave a comment

Buang Air Berlebihan Dari Badan dengan Skinny Tea

Tea RM 15 utk kempiskan perut, melawaskan masalah sembelit tanpa cirit birit. Tea ni rasa teh hijau tapi jangan risau tak pahit, boleh minum dengan lancar.

Tea RM 25 utk menyekat selera makan, mmbuang air berlebihan dlm badan, meningkatkan metabolisme . Bahan utama roselle, rasanya masam2 macam ribena tanpa gula. Tak mual pun rasanya, rasa masam memang boleh terus telan.

Kedua-dua tea ni ialah Slimmy Body Tea dan Skinny Legs Tea membantu menurunkan berat badan . Yang penting kena ambil secara konsisten, minum air kosong dengan banyak. Kalau kilogram tak turun ukuran lilit badan mesti turun …jadi teruskan minum sampai dapat berat badan yang diidamkan.

Nak lagi cepat boleh senaman , jalan kaki pun boleh, nak lagi cepat turun berat badan boleh pakai JACKET SAUNA ni https://zwetta.com/product/jacket-sauna    

Jacket Sauna ni memerangkap haba, badan akan berpeluh-peluh 5x ganda dari biasa.

Minum Dary Tea & pakai Jacket Sauna, kombinasi nak cepat turun berat badan !

Posted on Leave a comment

Jacket Sauna

Posted on Leave a comment

Jacket Sauna / Sauna Suit

JACKET SAUNA / SAUNA SUIT

Sauna suit ni senang , hanya pakai ketika beraktiviti, tak kira lah aktiviti apa, jika pakai sauna suit ni, peluh akan keluar berganda-ganda dari biasa.

Sesape yang tak ada bajet nak beli Set Sauna kat rumah, bole cuba Jacket Sauna yang murah murah aja harganya. Mampu milik dan Mudah di pakai.

Jaket Sauna ni pakai ketika kemas rumah, memasak dan menyidai pakaian, sambil jalan santai2 keliling rumah pun bole keluarkan peluh yang banyak. Mudah, hanya pakai sahaja ketika dirumah atau bersantai pun bole berpeluh

Berminat? Boleh wasap 
www.wasap.my/0197760600

Harga Jacket Sauna
RM 70.00
Pos RM 10