Posted on

Set Sauna Mana Yang Terbaik?

[SET SAUNA DI RUMAH LEBIH JIMAT MASA & DUIT]

GADJET PILIHAN ARTIS ARTIS NAK KURUS selepas bersalin. Menjadi pilihan artis-artis terkenal untuk cepat slim dengan amalan SAUNA antaranya
Siti Nurhaliza, Jihan Muse, Eira Syazira, Diana Rafar, Yatt Hamzah dan ramai lagi.

Sauna 20 minit peluh mencurah-curah mcm mandi. Hilang sengal-sengal badan, lesu dan keletihan dan yang penting Kalori pun ilang dalam 400-600 kalori. Sihat dapat, kulit pun cantik dan paling penting kurus yang sihat. Senang dan mudah hanya lakukan sendiri di rumah, dapat jimat masa ke salon dan jimat duit boleh bersauna setiap hari. Jangan lupa minum air kosong banyak.

Nak miliki sendiri Set Sauna Di rumah?

Set Sauna TERLARISS ialah SAUNA GOLD DAN SAUNA BRONZE

SAUNA BRONZE

❤️ADA PENUTUP KEPALA..💕💕

INFO SAUNA BRONZE
.
➡️ ada penutup kepala
➡️khemah senang lipat
➡️bekas herba
➡️travel bag
➡️ketebalan kain 3 lapis.
➡️ boleh 2 org bersauna dlm 1 masa
➡️sauna badan dan sauna kaki dlm 1 unit.
➡️boleh sauna kaki saja bagi
yg sakit urat, lenguh2 lutut.
➡️periuk boleh adjust suhu sehingga skala 9, boleh set ikut keselesaan.
➡️warranty 1 tahun

SAUNA GOLD

INFO SAUNA GOLD
➡️Ketebalan kain 3 lapis
➡️Mempunyai tambahan sauna kaki sahaja
( muat 2 orang, seorang kaki sahaja)
➡️Zip keluar masuk ada di kiri dan kanan
➡️Sauna menggunakan steam /wap air
➡️Wap di hasilkan menggunakan periuk
➡️2 tiub getah

➡️Ada bekas herba/tangas
➡️ Jaminanperiuk selama 1 tahun
➡️PERCUMA 5 uncang herba sauna
➡️Mudah di pasang dan di lipat
➡️Ada remote control
➡️Suhu /masa boleh dilaras ikut keselesaan

Posted on

Redakan Sakit Bahu Dengan Bersauna

Jika lenguh-lenguh badan, sakit bahu, kejang betis, cuba la bersauna, aliran darah jadik lebih lancar dan berpeluh keluarkan toksin.

SET SAUNAKU GOLD TERLARIS
.
Harga asal RM450, 👉 PROMOSI RM 390 


👉JAMINAN 1 TAHUN
👉PERCUMA HERBA SAUNA 5 SACHET 

📱www.wasap.my/60197760600

 

Posted on

BAGAIMANA SAUNA BOLEH TURUNKAN BERAT BADAN?

Proses bersauna sebagai pemangkin bagi menggerakkan anggota dalaman badan kita untuk melancarkan peredaran darah, proses mengeluarkan peluh yang menyebabkan badan kita seolah olah sedang ‘bersenam’ secara selamat dan istirehat.

Semasa proses sauna, tenaga diperlukan untuk menjalankan proses pengeluaran peluh dan peredaran darah. Setiap kali badan kita menggunakan tenaga maka ia akan membakar kalori..
.
Semasa bersauna kalori akan membakar 700-1000KJ setiap sesi.
Penurunan berat badan bukan kerana wap panas atau pemanas infrared tetapi kerana proses pengeluaran peluh dan peredaran darah semasa bersauna.
.
Oleh sebab itu selepas bersauna anda akan rasa jantung bergerak pantas dan berasa seperti baru lepas bersenam dan anda rasa lebih segar, tenang dan ringan.
.
Malahan bersauna bukan sahaja mengeluarkan peluh tetapi ia mengeluarkan toksik-toksik, garam-garam buangan yang tidak diperlukan dan lain-lain kotoran dalaman hasil daripada makanan yang jika berada lama dalam badan boleh menyebabkan pelbagai penyakit senyap seperti kanser, darah tinggi, kencing manis, heart attack dan sebagainya.

 Berminat nak dapatkan HARGA PROMOSI?

Set Sauna Gold

 

☑️KLIK LINK whatsapp

☑️www.wasap.my/60197760600

 

Posted on

Jacket Sauna / Sauna Suit

JACKET SAUNA / SAUNA SUIT

Sauna suit ni senang , hanya pakai ketika beraktiviti, tak kira lah aktiviti apa, jika pakai sauna suit ni, peluh akan keluar berganda-ganda dari biasa.

Sesape yang tak ada bajet nak beli Set Sauna kat rumah, bole cuba Jacket Sauna yang murah murah aja harganya. Mampu milik dan Mudah di pakai.

Jaket Sauna ni pakai ketika kemas rumah, memasak dan menyidai pakaian, sambil jalan santai2 keliling rumah pun bole keluarkan peluh yang banyak. Mudah, hanya pakai sahaja ketika dirumah atau bersantai pun bole berpeluh

Berminat? Boleh wasap 
www.wasap.my/0197760600

Harga Jacket Sauna
RM 70.00
Pos RM 10