Tag Archives: darypahang

DARY membantu turunkan berat badan

Tak kira nak kecil kan belah mana pun, untuk pertama kali kene ambil both. Sebab? Awak tak akan tahu yang mana sebenarnya yang buat berat badan bertambah naik walaupun diet selama ini. Mungkin ada yang termasuk dalam kategori masalah pembuangan.Pembuangan yang tak lancar sebenarnya salah satu yang membuatkan berat susah nak turun walaupun boleh membuang… Read More »

Buang Air Berlebihan Dari Badan dengan Skinny Tea

Tea RM 15 utk kempiskan perut, melawaskan masalah sembelit tanpa cirit birit. Tea ni rasa teh hijau tapi jangan risau tak pahit, boleh minum dengan lancar. Tea RM 25 utk menyekat selera makan, mmbuang air berlebihan dlm badan, meningkatkan metabolisme . Bahan utama roselle, rasanya masam2 macam ribena tanpa gula. Tak mual pun rasanya, rasa… Read More »