Posted on Leave a comment

Buang Air Berlebihan Dari Badan dengan Skinny Tea

Tea RM 15 utk kempiskan perut, melawaskan masalah sembelit tanpa cirit birit. Tea ni rasa teh hijau tapi jangan risau tak pahit, boleh minum dengan lancar.

Tea RM 25 utk menyekat selera makan, mmbuang air berlebihan dlm badan, meningkatkan metabolisme . Bahan utama roselle, rasanya masam2 macam ribena tanpa gula. Tak mual pun rasanya, rasa masam memang boleh terus telan.

Kedua-dua tea ni ialah Slimmy Body Tea dan Skinny Legs Tea membantu menurunkan berat badan . Yang penting kena ambil secara konsisten, minum air kosong dengan banyak. Kalau kilogram tak turun ukuran lilit badan mesti turun …jadi teruskan minum sampai dapat berat badan yang diidamkan.

Nak lagi cepat boleh senaman , jalan kaki pun boleh, nak lagi cepat turun berat badan boleh pakai JACKET SAUNA ni https://zwetta.com/product/jacket-sauna    

Jacket Sauna ni memerangkap haba, badan akan berpeluh-peluh 5x ganda dari biasa.

Minum Dary Tea & pakai Jacket Sauna, kombinasi nak cepat turun berat badan !

Posted on Leave a comment

Dary Teatox

SKINNY LEGS & SLIMMY BODY TEA

Banyak khasiat dan Kelebihannya sesuai untuk yang nak kurus, yang perut boroi dan buncit plus extra bertingkek-tingkek. Peha, lengan, pinggul berselulit, besar dan spare tyre berlambak-lambak, nak cantik, nak muda jelita, merawat kencing manis, darah tinggi, melancarkan haid, dan banyak lagi.

Sesuai untuk Lelaki dan Wanita
Tidak sesuai untuk mengandung.

• SKINNY LEGS TEA ●

SKINNY LEGS TEA adalah dirumus khas daripada 100% dry herbs dan TIADA BAHAN KIMIA fokus untuk mengecilkan peha dan lengan. Juga utk membuang air berlebihan dalam badan dan melawaskan kencing.

● SLIMMY BODY TEA ●

✔MELANGSINGKAN BADAN
✔KEMPISKAN PERUT BUCIT/BOROI
✔MEMBERSIH USUS KECIL & BESAR
✔MELANCARKAN HAID
✔KENCING MANIS
✔DARAH TINGGI
✔OBESITI
✔ANGIN DALAM BADAN
✔MEMBUANG TOKSID & LEMAK
✔PELBAGAI LAGI MASALAH DALAMAN DAN LUARAN

👉HARGA

● SKINNY LEGS TEA ●
(PAGI) / 16 UNCANG
RM 25 + postage RM 8 SM / RM 12 SS

● SLIMMY BODY TEA ●
(MALAM) / 16 UNCANG
RM 15 postage RM 8 SM / RM 12 SS

👉COMBO SET

● SKINNY LEGS TEA ●
● SLIMMY BODY TEA ●
RM 40 ONLY

SETIAP PACK ADA 16 UNCANG.
RENDAM PERTAMA KALI DALAM 200ml AIR PANAS.
BOLEH ULANG2 LETAK AIR LAGI SEHINGGA HILANG RASA DAN WARNA

🌺 Rasa tea :

SKINNY LEGS TEA
Rasa rebina masam tanpa gula

SLIMMY BODY TEA
Rasa mcm teh biase tapi tak kelat & tak pahit