Posted on

Sauna Di Rumah Jimat Masa & Duit

Set Sauna dirumah ni bila2 masa kita boleh bersauna, boleh buat sambil tengok tv, relax sgt . Sesuai untuk yang dalam pantang, lagi badan terasa segar jer dan penurunan berat badan pun lagi cepat. Berminat ? Boleh terus wasap www.wasap.my/60197760600 https://zwetta.com/shop/  
Posted on

Jacket Sauna / Sauna Suit

JACKET SAUNA / SAUNA SUIT

Sauna suit ni senang , hanya pakai ketika beraktiviti, tak kira lah aktiviti apa, jika pakai sauna suit ni, peluh akan keluar berganda-ganda dari biasa.

Sesape yang tak ada bajet nak beli Set Sauna kat rumah, bole cuba Jacket Sauna yang murah murah aja harganya. Mampu milik dan Mudah di pakai.

Jaket Sauna ni pakai ketika kemas rumah, memasak dan menyidai pakaian, sambil jalan santai2 keliling rumah pun bole keluarkan peluh yang banyak. Mudah, hanya pakai sahaja ketika dirumah atau bersantai pun bole berpeluh

Berminat? Boleh wasap 
www.wasap.my/0197760600

Harga Jacket Sauna
RM 70.00
Pos RM 10