Posted on

Info Mengenai Tea Dary

I N F O D A R Y

Menurunkan berat badan ada bezanya dengan menghilangkan atau mengurangkan lemak badan.

Kebanyakan penurunan berat badan yang dialami (selalunya bersifat sementara) tidak semestinya disebabkan oleh kehilangan lemak badan.

Ramai tentu tahu bahawa berat tubuh terdiri daripada lemak, tulang dan tisu otot. Justeru, adakalanya apabila berat badan susut ia kemungkinan disebabkan oleh kehilangan air atau otot. Walhal, untuk memperolehi berat badan dan komposisi badan yang sihat, kita perlu menyingkirkan lemak yang berlebihan dalam badan dan bukannya air.

Komposisi badan yang sihat amat membantu dalam mengurangkan risiko masalah kesihatan. Jadi, jika kita mempunyai lemak badan yang berlebihan, janganlah berusaha mengurangkan berat badan semata-mata tanpa memahami cara yang ideal, iaitu untuk memastikan berat badan turun kerana kehilangan lemak dan bukannya kerana kehilangan air dalam badan.

Untuk mengenal pasti samada badan seseorang itu gemuk air, apabila dia lompat-lompat, akan rasa dan kelihatan ‘lemak-lemak’ di badan tu melompat bersama. Ianya seolah-olah macam ada gelembir-gelembar hidrodinamik sekiranya lemak itu lebih padat sedikit. Boleh juga diumpamakan seperti kita ambil belon, masukkan air dan kemudiannya ramas belon tersebut. Itulah gemuk air.

Kalau gemuk lemak pula, umpamanya seperti jika kita campurkan tepung dengan sedikit air dan kemudian masukkan ke dalam belon kemudian ramas. Itulah konsistensi gemuk lemak.

Dan satu lagi, untuk mengenalpasti gemuk daging pula, apabila dipegang contohnya pada bahagian lengan, terasa lemaknya solid itu dikatakan gemuk daging.

Sebab tu ada yg terus berjaya & ada yang lambat nampak penurunan walaupun dah membuang dengan betul.

Jadi, awak sekarang yang mana satu?

Nak cepat kurus, cepat turun berat badan boleh cuba Dary Tea. Tapi Tea Dary bukan tea magic tau, minum ari ni esok lusa boleh terus kurus, kena ambil set combo Skinny  Legs Tea & Slimmy Body Tea setiap hari sekurang kurangnya sebulan baru nampak hasilnya.

Jangan risau tentang bahan didalam tea dary ni , semuanya dari bahan kering semulajadi.

https://zwetta.com/product/skinny-legs-slimmy-body-dary-tea/

Posted on

Sauna Gold

SIAPA YANG PERLU BERSAUNA
===========================

 kenaikan berat badan mula terjadi.
 yang mula merasakan baju2 semakin sendat
 sukar sangat nak KURUS ~ kerana tak sempat bersenam
Bagi yang dalam proses nak kurus tapi sangat LIAT
 Ibu-ibu yang lepas bersalin.
 Ingin mengamalkan cara hidup bersenam tetapi sentiasa sibuk.
 sentiasa letih dan tak bermaya.
 Ingin kekal sihat.
 Tidak mampu/tidak sanggup menghabiskan beratus-ratus bersauna di pusat-pusat rawatan untuk sekali rawatan.
Orang-orang Tua yang mula sengal2 badan
Sesiapa yang Ingin Mendapatkan BMI yang Ideal.
Sesiapa yang Mementingkan Kulit dan Penampilan Cantik & Bergaya.
Bagi Bakal-bakal Pengantin.
 Bermasalah TOKSIN

KEBAIKAN BERSAUNA
==================
Membantu Memecahkan lemak yang berlebihan
 Membakar lbh kurang 400 – 600 kalori ( bersamaan berjogging 2 km)
 Meningkatkan kadar metabolisme
Menghaluskan kulit. Tips menghaluskan kulit, lakukan lulur/scrub badan selepas bersauna. Hasilnya kulit akan bertambah halus dan gebu.
 Dapat mengeluarkan toksin
Menghilangkan kesakitan sendi, arthritis, urat dan sengal-sengal baaadaan
 Membantu masalah sukar tidur
Menjadikan badan terasa lebih ringan dan bertenaga
 Melancarkan perjalanan darah
 Sangat baik untuk wanita yang baru lepas bersalin
Mengendurkan urat2 yang tegang ..
.
..
Ada 4 set pilihan.

🎯 Nak set sauna HARGA PROMOSI?
.
🏷️ Utk lebih detail Klik link whatsapp⤵️⤵️
.
www.wasap.my/60197760600
.

Terimakasih atas kerjasama❤️

Posted on

Jacket Sauna / Sauna Suit

JACKET SAUNA / SAUNA SUIT

Sauna suit ni senang , hanya pakai ketika beraktiviti, tak kira lah aktiviti apa, jika pakai sauna suit ni, peluh akan keluar berganda-ganda dari biasa.

Sesape yang tak ada bajet nak beli Set Sauna kat rumah, bole cuba Jacket Sauna yang murah murah aja harganya. Mampu milik dan Mudah di pakai.

Jaket Sauna ni pakai ketika kemas rumah, memasak dan menyidai pakaian, sambil jalan santai2 keliling rumah pun bole keluarkan peluh yang banyak. Mudah, hanya pakai sahaja ketika dirumah atau bersantai pun bole berpeluh

Berminat? Boleh wasap 
www.wasap.my/0197760600

Harga Jacket Sauna
RM 70.00
Pos RM 10