Posted on

Set Sauna Bronze

INFO SAUNA BRONZE
.
➡️ ada penutup kepala
➡️khemah senang lipat
➡️ Free remote dan bateri
➡️ Free herba 5 uncang
➡️bekas herba
➡️travel bag
➡️ketebalan kain 3 lapis.
➡️ boleh 2 org bersauna dlm 1 masa.
➡️sauna badan dan sauna kaki dlm 1 unit.
➡️boleh sauna kaki saja bagi
yg sakit urat, lenguh2 lutut.
➡️periuk boleh adjust suhu sehingga skala 9, boleh set ikut keselesaan.

➡️ warranty 1 tahun

——————————————————————————

PROMOSIII  RM 410 ! 

💓Testimoni Sauna

☑️ 019 7760600

Posted on

Sauna Di Rumah Jimat Masa & Duit

Set Sauna dirumah ni bila2 masa kita boleh bersauna, boleh buat sambil tengok tv, relax sgt . Sesuai untuk yang dalam pantang, lagi badan terasa segar jer dan penurunan berat badan pun lagi cepat. Berminat ? Boleh terus wasap www.wasap.my/60197760600 https://zwetta.com/shop/  
Posted on

BAGAIMANA SAUNA BOLEH TURUNKAN BERAT BADAN?

Proses bersauna sebagai pemangkin bagi menggerakkan anggota dalaman badan kita untuk melancarkan peredaran darah, proses mengeluarkan peluh yang menyebabkan badan kita seolah olah sedang ‘bersenam’ secara selamat dan istirehat.

Semasa proses sauna, tenaga diperlukan untuk menjalankan proses pengeluaran peluh dan peredaran darah. Setiap kali badan kita menggunakan tenaga maka ia akan membakar kalori..
.
Semasa bersauna kalori akan membakar 700-1000KJ setiap sesi.
Penurunan berat badan bukan kerana wap panas atau pemanas infrared tetapi kerana proses pengeluaran peluh dan peredaran darah semasa bersauna.
.
Oleh sebab itu selepas bersauna anda akan rasa jantung bergerak pantas dan berasa seperti baru lepas bersenam dan anda rasa lebih segar, tenang dan ringan.
.
Malahan bersauna bukan sahaja mengeluarkan peluh tetapi ia mengeluarkan toksik-toksik, garam-garam buangan yang tidak diperlukan dan lain-lain kotoran dalaman hasil daripada makanan yang jika berada lama dalam badan boleh menyebabkan pelbagai penyakit senyap seperti kanser, darah tinggi, kencing manis, heart attack dan sebagainya.

 Berminat nak dapatkan HARGA PROMOSI?

Set Sauna Gold

 

☑️KLIK LINK whatsapp

☑️www.wasap.my/60197760600