Posted on

Sauna Di Rumah Jimat Masa & Duit

Set Sauna dirumah ni bila2 masa kita boleh bersauna, boleh buat sambil tengok tv, relax sgt . Sesuai untuk yang dalam pantang, lagi badan terasa segar jer dan penurunan berat badan pun lagi cepat. Berminat ? Boleh terus wasap www.wasap.my/60197760600 https://zwetta.com/shop/  
Posted on

BAGAIMANA SAUNA BOLEH TURUNKAN BERAT BADAN?

Proses bersauna sebagai pemangkin bagi menggerakkan anggota dalaman badan kita untuk melancarkan peredaran darah, proses mengeluarkan peluh yang menyebabkan badan kita seolah olah sedang ‘bersenam’ secara selamat dan istirehat.

Semasa proses sauna, tenaga diperlukan untuk menjalankan proses pengeluaran peluh dan peredaran darah. Setiap kali badan kita menggunakan tenaga maka ia akan membakar kalori..
.
Semasa bersauna kalori akan membakar 700-1000KJ setiap sesi.
Penurunan berat badan bukan kerana wap panas atau pemanas infrared tetapi kerana proses pengeluaran peluh dan peredaran darah semasa bersauna.
.
Oleh sebab itu selepas bersauna anda akan rasa jantung bergerak pantas dan berasa seperti baru lepas bersenam dan anda rasa lebih segar, tenang dan ringan.
.
Malahan bersauna bukan sahaja mengeluarkan peluh tetapi ia mengeluarkan toksik-toksik, garam-garam buangan yang tidak diperlukan dan lain-lain kotoran dalaman hasil daripada makanan yang jika berada lama dalam badan boleh menyebabkan pelbagai penyakit senyap seperti kanser, darah tinggi, kencing manis, heart attack dan sebagainya.

 Berminat nak dapatkan HARGA PROMOSI?

Set Sauna Gold

 

☑️KLIK LINK whatsapp

☑️www.wasap.my/60197760600

 

Posted on

Jacket Sauna / Sauna Suit

JACKET SAUNA / SAUNA SUIT

Sauna suit ni senang , hanya pakai ketika beraktiviti, tak kira lah aktiviti apa, jika pakai sauna suit ni, peluh akan keluar berganda-ganda dari biasa.

Sesape yang tak ada bajet nak beli Set Sauna kat rumah, bole cuba Jacket Sauna yang murah murah aja harganya. Mampu milik dan Mudah di pakai.

Jaket Sauna ni pakai ketika kemas rumah, memasak dan menyidai pakaian, sambil jalan santai2 keliling rumah pun bole keluarkan peluh yang banyak. Mudah, hanya pakai sahaja ketika dirumah atau bersantai pun bole berpeluh

Berminat? Boleh wasap 
www.wasap.my/0197760600

Harga Jacket Sauna
RM 70.00
Pos RM 10