Posted on

Set Sauna Mana Yang Terbaik?

[SET SAUNA DI RUMAH LEBIH JIMAT MASA & DUIT]

GADJET PILIHAN ARTIS ARTIS NAK KURUS selepas bersalin. Menjadi pilihan artis-artis terkenal untuk cepat slim dengan amalan SAUNA antaranya
Siti Nurhaliza, Jihan Muse, Eira Syazira, Diana Rafar, Yatt Hamzah dan ramai lagi.

Sauna 20 minit peluh mencurah-curah mcm mandi. Hilang sengal-sengal badan, lesu dan keletihan dan yang penting Kalori pun ilang dalam 400-600 kalori. Sihat dapat, kulit pun cantik dan paling penting kurus yang sihat. Senang dan mudah hanya lakukan sendiri di rumah, dapat jimat masa ke salon dan jimat duit boleh bersauna setiap hari. Jangan lupa minum air kosong banyak.

Nak miliki sendiri Set Sauna Di rumah?

Set Sauna TERLARISS ialah SAUNA GOLD DAN SAUNA BRONZE

SAUNA BRONZE

❤️ADA PENUTUP KEPALA..💕💕

INFO SAUNA BRONZE
.
➡️ ada penutup kepala
➡️khemah senang lipat
➡️bekas herba
➡️travel bag
➡️ketebalan kain 3 lapis.
➡️ boleh 2 org bersauna dlm 1 masa
➡️sauna badan dan sauna kaki dlm 1 unit.
➡️boleh sauna kaki saja bagi
yg sakit urat, lenguh2 lutut.
➡️periuk boleh adjust suhu sehingga skala 9, boleh set ikut keselesaan.
➡️warranty 1 tahun

SAUNA GOLD

INFO SAUNA GOLD
➡️Ketebalan kain 3 lapis
➡️Mempunyai tambahan sauna kaki sahaja
( muat 2 orang, seorang kaki sahaja)
➡️Zip keluar masuk ada di kiri dan kanan
➡️Sauna menggunakan steam /wap air
➡️Wap di hasilkan menggunakan periuk
➡️2 tiub getah

➡️Ada bekas herba/tangas
➡️ Jaminanperiuk selama 1 tahun
➡️PERCUMA 5 uncang herba sauna
➡️Mudah di pasang dan di lipat
➡️Ada remote control
➡️Suhu /masa boleh dilaras ikut keselesaan

Posted on

Set Sauna Bronze

INFO SAUNA BRONZE
.
➡️ ada penutup kepala
➡️khemah senang lipat
➡️ Free remote dan bateri
➡️ Free herba 5 uncang
➡️bekas herba
➡️travel bag
➡️ketebalan kain 3 lapis.
➡️ boleh 2 org bersauna dlm 1 masa.
➡️sauna badan dan sauna kaki dlm 1 unit.
➡️boleh sauna kaki saja bagi
yg sakit urat, lenguh2 lutut.
➡️periuk boleh adjust suhu sehingga skala 9, boleh set ikut keselesaan.

➡️ warranty 1 tahun

——————————————————————————

PROMOSIII  RM 410 ! 

💓Testimoni Sauna

☑️ 019 7760600

Posted on

Sauna Di Rumah Jimat Masa & Duit

Set Sauna dirumah ni bila2 masa kita boleh bersauna, boleh buat sambil tengok tv, relax sgt . Sesuai untuk yang dalam pantang, lagi badan terasa segar jer dan penurunan berat badan pun lagi cepat. Berminat ? Boleh terus wasap www.wasap.my/60197760600 https://zwetta.com/shop/  
Posted on

Sauna Gold

SIAPA YANG PERLU BERSAUNA
===========================

 kenaikan berat badan mula terjadi.
 yang mula merasakan baju2 semakin sendat
 sukar sangat nak KURUS ~ kerana tak sempat bersenam
Bagi yang dalam proses nak kurus tapi sangat LIAT
 Ibu-ibu yang lepas bersalin.
 Ingin mengamalkan cara hidup bersenam tetapi sentiasa sibuk.
 sentiasa letih dan tak bermaya.
 Ingin kekal sihat.
 Tidak mampu/tidak sanggup menghabiskan beratus-ratus bersauna di pusat-pusat rawatan untuk sekali rawatan.
Orang-orang Tua yang mula sengal2 badan
Sesiapa yang Ingin Mendapatkan BMI yang Ideal.
Sesiapa yang Mementingkan Kulit dan Penampilan Cantik & Bergaya.
Bagi Bakal-bakal Pengantin.
 Bermasalah TOKSIN

KEBAIKAN BERSAUNA
==================
Membantu Memecahkan lemak yang berlebihan
 Membakar lbh kurang 400 – 600 kalori ( bersamaan berjogging 2 km)
 Meningkatkan kadar metabolisme
Menghaluskan kulit. Tips menghaluskan kulit, lakukan lulur/scrub badan selepas bersauna. Hasilnya kulit akan bertambah halus dan gebu.
 Dapat mengeluarkan toksin
Menghilangkan kesakitan sendi, arthritis, urat dan sengal-sengal baaadaan
 Membantu masalah sukar tidur
Menjadikan badan terasa lebih ringan dan bertenaga
 Melancarkan perjalanan darah
 Sangat baik untuk wanita yang baru lepas bersalin
Mengendurkan urat2 yang tegang ..
.
..
Ada 4 set pilihan.

🎯 Nak set sauna HARGA PROMOSI?
.
🏷️ Utk lebih detail Klik link whatsapp⤵️⤵️
.
www.wasap.my/60197760600
.

Terimakasih atas kerjasama❤️