Tag Archives: teh dary

Cara penyediaan teh DARY

First bangun pagi sebelum sarapan perlu amalkan SKNY DARY dulu. Cara untuk menyediakan teh skny ni senang je. Ambil satu uncang teh SKNY DARY, then rendam dalam satu cawan air panas. Selepas itu minum time panas-2 suam ok. Kalau nak kesan yang pantas memang perlu minum waktu air tu suam tau. Ok next cara penyediaan… Read More »

DARY membantu turunkan berat badan

Tak kira nak kecil kan belah mana pun, untuk pertama kali kene ambil both. Sebab? Awak tak akan tahu yang mana sebenarnya yang buat berat badan bertambah naik walaupun diet selama ini. Mungkin ada yang termasuk dalam kategori masalah pembuangan.Pembuangan yang tak lancar sebenarnya salah satu yang membuatkan berat susah nak turun walaupun boleh membuang… Read More »

DARY Teatox

NAK MULA TAK SUSAH, NAK KONSISTEN YANG PAYAH !! Set combo ini didatangi dengan 2 jenis teh iaitu SKNY DARY & SLMY DARY. Bila uolss amalkan set combo Teh Dary ni, wajib KONSISTEN untuk nampak kesan yg cepat & berkesan. Challenge diri uolss utk konsisten amalkan Teh Dary ni setiap hari ok. Uolss akan rasa… Read More »

Tips Senaman Mengecilkan Peha

Memang susah nak kecilkan peha dan punggung yang besar. Selain berdiet dan menjaga pemakanan, kita juga disarankan agar bersenam, berikut adalah senaman untuk membantu mempercepatkan penurunan peha dan punggung. Untuk permulaan membuat senaman squat, boleh mulakan dengan kiraan 10 x. Buat mengikut kemampuan yer, kemudian boleh upgrade lebih lagi   .     Teh mengecilkan… Read More »

Dary Teatox

SKINNY LEGS & SLIMMY BODY TEA Banyak khasiat dan Kelebihannya sesuai untuk yang nak kurus, yang perut boroi dan buncit plus extra bertingkek-tingkek. Peha, lengan, pinggul berselulit, besar dan spare tyre berlambak-lambak, nak cantik, nak muda jelita, merawat kencing manis, darah tinggi, melancarkan haid, dan banyak lagi. Sesuai untuk Lelaki dan Wanita Tidak sesuai untuk… Read More »