Tag Archives: tips kurus

Kaki Cantiq Tea membantu untuk diet

Korang tengah DIET ke? . Kalau korang tengah DIET sekarang ni memang dayah sis suggestkan korang amalkan KAKI CANTIQ TEA ni sebab dia akan bantu korang untuk LEBIH CEPAT TURUNKAN BERAT BADAN. Bukan tu je KAKI CANTIQ TEA ni juga boleh bantu korang KAWAL NAPSU MAKAN. So takdelah korang asyik lapar je kan. . Bila… Read More »

Cara penyediaan Kaki Cantiq Tea

Macam ni jer cara penyediaan dia. Lagi satu, korang boleh minum teh ni pada bila-bila masa sahaja tau. So korang tidak perlu tunggu waktu malam jer baru boleh minum. Kadang rasa malas nak rendam teh malam sebab dah penat. Tapi tea ni boleh buat pada bila-bila masa contohnya, pagi sebelum pergi kerja, petang selepas pulang… Read More »

Jacket Sauna / Sauna Suit

JACKET SAUNA / SAUNA SUIT Sauna suit ni senang , hanya pakai ketika beraktiviti, tak kira lah aktiviti apa, jika pakai sauna suit ni, peluh akan keluar berganda-ganda dari biasa. Sesape yang tak ada bajet nak beli Set Sauna kat rumah, bole cuba Jacket Sauna yang murah murah aja harganya. Mampu milik dan Mudah di… Read More »